Wasmachine kast op maat laten maken

Je ziet het steeds vaker, een mooie kast om de wasmachine en droger! Met een eigen kast haal je ze uit het zicht en ziet het er altijd opgeruimd uit.

Je wasmachine en droger staan vaak in een ruimte die niet standaard is, onder een schuin dak, in een bijkeuken, in de keuken of badkamer of op de overloop.

En het ziet er vaak wat rommelig uit. Wasmiddelen, wasmand, strijkplank en wat je er verder ook bij hebt liggen, alles in het zicht.

Hoe fijn zou het zijn als je alles achter wat deurtjes kunt opbergen?

IMG 20220612 100431 791

Wasmachine kast op maat laten maken

Je ziet het steeds vaker, een mooie kast om de wasmachine en droger! Met een eigen kast haal je ze uit het zicht en ziet het er altijd opgeruimd uit.

Je wasmachine en droger staan vaak in een ruimte die niet standaard is, onder een schuin dak, in een bijkeuken, in de keuken of badkamer of op de overloop.

En het ziet er vaak wat rommelig uit. Wasmiddelen, wasmand, strijkplank en wat je er verder ook bij hebt liggen, alles in het zicht.

Hoe fijn zou het zijn als je alles achter wat deurtjes kunt opbergen?

Wasmachinekasten op maat

Bij ons betekent maatwerk dat het 100% met de hand op maat gemaakt wordt. Een op maat gemaakte kast is dus volledig volgens eigen ontwerp.

We gebruiken de mooiste materialen van top kwaliteit en produceren volledig in eigen beheer. Diverse kleuren, hoogglans, massief eikenhout, alles is mogelijk.

Op maat tv meubel maken betekent rekening houden met je wensen en eisen. Zorgen dat deze naar wens is en passend is in jullie interieur. Strak modern tv meubel of juist klassiek? Zwevend TV meubel of een wandkast met deuren waar je de TV achter kunt verbergen? Met laden, tussenwanden of andere details, wij vertellen je graag wat allemaal kan! We bepalen samen de afmeting en afwerking voor jullie TV kast op maat.

IMG 20220612 100431 709

Advies maatwerk wasmachinekast

Wil jij een wasmachinekast op maat laten maken? Neem gerust contact op. Wij komen graag langs om je te inspireren, advies te geven en een vrijblijvende offerte te maken.

Vrijblijvende prijsindicatie
Beschrijf wat je ongeveer wilt en wat de maten moeten worden.
We nemen mogelijk contact op voor aanvullende vragen.
Maximaal 3 foto's. Maximaal 2MB per foto.
IMG 20220612 100431 791

Wat komt er kijken bij het maken van jouw wasmachinekast?

Om een maatwerk TV meubel te produceren maken we gebruik van verschillende technieken en materialen.

Hoe maken we een wasmachinekast?

Voor kastdelen wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten plaatmateriaal met een afwerklaag. Er kan hierbij gekozen worden voor MDF plaatmateriaal met een melamine of fineer toplaag. Melamine is een harde kunststof afwerking die in het wit, grijs of zwart te krijgen is. Fineer is een afwerking met een dun laagje hout. Ook kunnen we meubels maken uit massief hout en met gebruik van traditionele houtverbindingen. Andere opties zijn spaanplaat met melamine, of berken multiplex met HPL. HPL is een een dikke kunststof afwerking die in talloze kleuren en decors verkrijgbaar is.

De afwerklaag bij dergelijke platen zit alleen op het oppervlak; de kopse kanten van een plaat worden afgewerkt met kantenband. Dit is een smalle kunststof band, in bijpassende kleur of decor, die we machinaal op de kopse kanten van elke plaat verlijmen.

Alle onderdelen van het meubel worden op maat gezaagd. Met een computergestuurde bovenfrees worden alle benodigde gaten en sparingen uitgefreesd en vervolgens worden, bij gebruik van plaatmateriaal, de kopse kanten afgeplakt.

Wanneer de onderdelen gereed zijn zetten we de kast in elkaar. We gebruiken hiervoor lamello’s (kleine houten schijfjes), houtlijm en schroeven. Op deze manier maken we stevige verbindingen die van buitenaf niet zichtbaar zijn.

JelleBlankinactie
JB Meubelmakers Jelle
placeholder

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

John Doe

Codetic

Hoe wij werken

Om te zorgen dat de productie en plaatsing van jouw meubel zo soepel mogelijk verlopen is het belangrijk dat de planning en communicatie goed zijn. Daarom werken we volgens een overzichtelijk proces waarin elke stap duidelijk is.

Elk project begint bij de aanvraag van een klant. Vaak hebben klanten zelf al ideeën over hoe hun meubel er uit moet gaan zien. Sommige klanten hebben voorbeelden of een moodboard, anderen hebben zelfs al een compleet ontwerp van een architect of designer.

Wanneer nodig werken we samen met verschillende ontwerpers die voor een uniek ontwerp van jouw keuken kunnen zorgen.

Aan de hand van de voorbeelden, ideeën of een ontwerp geven we een prijsindicatie af. Hierbij geven we duidelijk aan wat onze uitgangspunten zijn en welke zaken er wel- en niet inbegrepen zijn. Past onze indicatie binnen uw wensen en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak bespreken we jouw meubel tot in detail; de materialen, afwerkingen, maatvoeringen, planning. Alles dat jij wilt weten om met vertrouwen opdracht te kunnen geven en alles dat wij moeten weten om een definitieve offerte en de 3D-tekening te kunnen maken.

Bij akkoord starten we met het opnemen van de exacte maatvoeringen. En exact is tot op de millimeter nauwkeurig, want alles moet precies passen. Vervolgens wordt elk onderdeel van de meubel uitgetekend en kunnen we de materialen bestellen.

Wanneer de materialen binnen zijn produceren we alle onderdelen in onze werkplaats. Daarna zetten we het meubel, in onze werkplaats, in elkaar. Zo weten we zeker dat alles klopt. Nadat je een foto van ons hebt ontvangen gaat eventueel spuitwerk naar de spuiterij.

Dan is alles klaar voor de montage bij jou thuis. We stemmen goed af met een eventuele aannemer, loodgieter en elektricien wanneer we het meubel kunnen plaatsen. En wanneer dat is gebeurd zorgen onze monteurs dat al het afval weer mee terug gaat en maken we de ruimte schoon voor de oplevering.

InfographicJB

Ook een speciaal meubel? Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsindicatie aan!