Ontdek unieke, exclusieve keukens, precies op maat gemaakt volgens jouw wensen en van de hoogste kwaliteit.

jbmeubelmakers-unsplash-02

Ontdek unieke, exclusieve keukens, precies op maat gemaakt. Volledig volgens jouw wensen en van de hoogste kwaliteit.

Exclusieve maatwerk keuken

Echt maatwerk is vakwerk. Het kenmerkt zich door de volledige afwezigheid van onvolkomenheden met respect voor de eigenschappen van het materiaal. Het sluit exact aan op de wensen en ideeën van een klant en is 100% persoonlijk.

Het ervaren team van JB Meubelmakers verzorgt exclusief maatwerk in keukens, Alle kasten en fronten worden geheel in eigen huis geproduceerd. Daarbij leveren we A-merk keukenapparatuur en werkbladen van de hoogste kwaliteit. 

Bij uitstekend vakwerk hoort ook een uitstekende service; wij zorgen altijd voor goede communicatie met bijvoorbeeld een ontwerper of architect, een aannemer, loodgieter of elektricien.

jbmeubelmakers unsplash 01

Ontvang een prijsindicatie

Ontvang een prijsindicatie voor jouw droomkeuken! Vul simpelweg het formulier in en ontdek hoe onze unieke en exclusieve keukens perfect binnen jouw budget passen.

Prijsindicatie
Beschrijf wat je ongeveer wilt en wat de maten moeten worden. Hoe meer details je geeft, hoe beter voor een prijsindicatie.
We nemen mogelijk contact op voor aanvullende vragen.
Maximaal 3 foto's. Maximaal 2MB per foto.
KeukenWit

Wat komt er kijken bij het maken van jouw keuken?

Om een maatwerk keuken te produceren maken we gebruik van verschillende technieken en materialen.

Hoe maken wij een keukenkast?

Voor de binnenkasten van een keuken wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten plaatmateriaal met een afwerklaag. Er kan hierbij gekozen worden voor watervast MDF plaatmateriaal met een melamine toplaag. Melamine is een harde kunststof afwerking die in het wit, grijs of zwart te krijgen is. Andere opties zijn watervast spaanplaat met melamine, of berken multiplex met HPL. HPL is een een dikke kunststof afwerking die in talloze kleuren en decors verkrijgbaar is.

De afwerklaag bij dergelijke platen zit alleen op het oppervlak; de kopse kanten van een plaat worden afgewerkt met kantenband. Dit is een smalle kunststof band, in bijpassende kleur of decor, die we machinaal op de kopse kanten van elke plaat verlijmen.

Alle onderdelen van de kasten worden op maat gezaagd. Met een computergestuurde bovenfrees worden alle benodigde gaten en sparingen uitgefreesd en vervolgens worden de kopse kanten afgeplakt.

Wanneer de onderdelen gereed zijn zetten we de kast in elkaar. We gebruiken hiervoor lamello’s (kleine houten schijfjes), houtlijm en schroeven. Op deze manier maken we stevige verbindingen die van buitenaf niet zichtbaar zijn.

Keuken Aanrecht JBMeubelmakers
JB Meubelmakers Jelle
placeholder

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

John Doe

Codetic

keukenfront

Verschillende mogelijkheden voor lades

Voor het maken van lades wordt veel gebruik gemaakt van strakke metalen ladesystemen. Het is echter ook mogelijk om de lades te vervaardigen uit mdf met eiken- of notenfineer. Fineer is een afwerking met een dun laagje hout. Ook kunnen we lades maken uit massief Amerikaans notenhout en met gebruik van traditionele houtverbindingen.

De afwerking van keukenfronten

Ook voor de fronten van de keuken zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen keukenfronten maken uit massief hout, of uit watervast plaatmateriaal. Het plaatmateriaal kan op kleur worden gespoten of worden afgewerkt met een fineer of HPL. Massief hout of fineer kan vervolgens worden beschermd met een lak of olie.

Onze werkwijze

Om te zorgen dat de productie en plaatsing van jouw keuken zo soepel mogelijk verlopen is het belangrijk dat de planning en communicatie goed zijn. Daarom werken we volgens een overzichtelijk proces waarin elke stap duidelijk is.

Elk project begint bij de aanvraag van een klant. Vaak hebben klanten zelf al ideeën over hoe hun keuken er uit moet gaan zien. Sommige klanten hebben voorbeelden of een moodboard, anderen hebben zelfs al een compleet ontwerp van een architect of designer.

Wanneer nodig werken we samen met verschillende ontwerpers die voor een uniek ontwerp van jouw keuken kunnen zorgen.

Aan de hand van de voorbeelden, ideeën of een ontwerp geven we een prijsindicatie af. Hierbij geven we duidelijk aan wat onze uitgangspunten zijn en welke zaken er wel- en niet inbegrepen zijn. Past onze indicatie binnen jouw wensen en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak bespreken we jouw keuken tot in detail; de materialen, afwerkingen, maatvoeringen, planning. Alles dat jij wilt weten om met vertrouwen opdracht te kunnen geven en alles dat wij moeten weten om een definitieve offerte en de 3D-tekening te kunnen maken.

Bij akkoord starten we met het opnemen van de exacte maatvoeringen. En exact is tot op de millimeter nauwkeurig, want alles moet precies passen. Vervolgens wordt elk onderdeel van de keuken uitgetekend en kunnen we de materialen bestellen.

Wanneer de materialen binnen zijn produceren we alle kasten en fronten in onze werkplaats. Daarna zetten we de hele keuken, in onze werkplaats, in elkaar. Zo weten we zeker dat alles klopt. Nadat je een foto van ons hebt ontvangen gaat het spuitwerk naar de spuiterij.

Dan is alles klaar voor de montage bij jou thuis. We stemmen goed af met een eventuele aannemer, loodgieter en elektricien wanneer we de keuken kunnen plaatsen. En wanneer de keuken staat zorgen onze monteurs dat al het afval weer mee terug gaat en maken we de keuken schoon voor de oplevering.

InfographicJB

Wil jij echt maatwerk voor jouw keuken? Vraag dan vandaag nog een prijsindicatie aan!