Keuken op maat laten maken door interieurbouwer

Als je een prefab keuken uitzoekt bij één van de bekende keukenzaken in Nederland, dan ben je beperkt in maat, stijl, kleur en afwerking. Dit komt omdat dit een massa product is geworden. Helaas sluit dit vaak niet aan bij de wensen van de klant.

Op maat gemaakte keukens sluiten wel volledig aan op de wensen van de klant. Alles is hierin mogelijk. Of het gaat om een kleine keuken, met allerlei slimmigheidjes, of een grote keuken voor het hele gezin. Het kan allemaal.

We adviseren je graag over de mogelijkheden.

jbmeubelmakers unsplash 02

Keuken op maat laten maken door interieurbouwer​

Als je een prefab keuken uitzoekt bij een van de bekende keukenzaken in Nederland, dan ben je altijd beperkt in maten, stijlen, kleuren en afwerking.

Dat komt omdat dit een massa product is geworden. Maar dit sluit vaak niet aan bij de wensen en eisen van de klanten.

Op maat gemaakte keukens sluiten wel volledig aan op de wensen en eisen van de klanten.

Of het gaat om een kleine keuken, met allerlei slimmigheidjes, of een grote keuken voor het hele gezin. Wij adviseren je over de mogelijkheden.

Keuken laten bouwen door interieurbouwer

Een interieurbouwer maakt een unieke keuken waarbij de gebruiker centraal staat. Een eigen indeling, speciaal design en de beste afwerking. Gebruik van verschillende soorten materialen, meest geavanceerde apparatuur en natuurlijk veer werkruimte.

Het voordeel van het laten maken van een keuken door een interieurbouwer is dat het 100% maatwerk is. Als jouw woning dus wat afwijkt dor schuine daken, wanden of andere zaken, dan passen wij ons ontwerp aan zodat het perfect past.

Jouw droomkeuken is dus een maatwerk keuken! Een specifiek design wat perfect past in jullie woning en interieur!

Keuken JBMeulbelmakers
Voorbeeld keuken e91b33429830d9a4eb1514abad365df1

Landelijke keukens op maat

Bij een landelijke keuken denk je vaak aan een groot fornuis met mooie kranen. Een schouw en veel opbergruimte.

Houtsoort en kleur zijn erg bepalend voor de uitstraling van je keuken. Een houten keuken uit een showroom ziet er vaak uit als een eenvoudige keuken. Wij maken geen standaard keuken, wij maken jouw droomkeuken!

Moderne keukens op maat

Bij een moderne keuken denk je vaak aan hoogglans, de meest geavanceerde apparatuur, topkwaliteit materialen, staal en een strak design wat past in jullie woning en interieur.

Het voordeel van een interieurbouwer is dat we het design van de keuken kunnen doortrekken in andere meubelen, die maken wij namelijk ook. hierdoor wordt het 1 geheel!

Keuken JBMeulbelmakers

Maatwerk keukens, wat betekent dat?

Maatwerk keukens betekent bij ons dat deze met de hand wordt gemaakt. Elk kastje maken we dus op maat. Op maat gemaakte deuren, aangepaste indeling, verschillende materialen en natuurlijk de gewenste kleur.

Als we alle wensen op een rijtje gezet hebben, dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Deze overleggen we uiteraard met de opdrachtgever en passen aan waar nodig. Zo realiseren wij de keuken van je dromen!

Persoonlijk advies voor jullie nieuwe keuken op maat?

Wil je advies over jullie nieuwe op maat gemaakte keuken? Neem dan gerust contact op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

We bekijken de huidige situatie en bespreken de wensen. Jullie ontvangen een duidelijk ontwerp en duidelijke offerte (kosteloos).

Wij maken keukens die je niet in een winkel vindt, hand gemaakt, uniek en passend in jullie interieur!

Advies maatwerk keukens

De meeste mensen willen dat hun keuken perfect aansluit bij hun interieur. Om dit te realiseren maken wij ook kasten en andere meubelen op maat. Tafels, kasten, het maakt niet uit.

Vrijblijvende prijsindicatie
Beschrijf wat je ongeveer wilt en wat de maten moeten worden.
We nemen mogelijk contact op voor aanvullende vragen.
Maximaal 3 foto's. Maximaal 2MB per foto.
Keukenfront JBMeubelmakers

Wat komt er kijken bij het maken van jouw keuken op maat?

Om een maatwerk keuken te produceren maken we gebruik van verschillende technieken en materialen.

Hoe maken we een keuken op maat?

Voor kastdelen wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten plaatmateriaal met een afwerklaag. Er kan hierbij gekozen worden voor MDF plaatmateriaal met een melamine of fineer toplaag. Melamine is een harde kunststof afwerking die in het wit, grijs of zwart te krijgen is. Fineer is een afwerking met een dun laagje hout. Ook kunnen we meubels maken uit massief hout en met gebruik van traditionele houtverbindingen. Andere opties zijn spaanplaat met melamine, of berken multiplex met HPL. HPL is een een dikke kunststof afwerking die in talloze kleuren en decors verkrijgbaar is.

De afwerklaag bij dergelijke platen zit alleen op het oppervlak; de kopse kanten van een plaat worden afgewerkt met kantenband. Dit is een smalle kunststof band, in bijpassende kleur of decor, die we machinaal op de kopse kanten van elke plaat verlijmen.

Alle onderdelen van het meubel worden op maat gezaagd. Met een computergestuurde bovenfrees worden alle benodigde gaten en sparingen uitgefreesd en vervolgens worden, bij gebruik van plaatmateriaal, de kopse kanten afgeplakt.

Wanneer de onderdelen gereed zijn zetten we de kast in elkaar. We gebruiken hiervoor lamello’s (kleine houten schijfjes), houtlijm en schroeven. Op deze manier maken we stevige verbindingen die van buitenaf niet zichtbaar zijn.

JelleBlankinactie
JB Meubelmakers Jelle
placeholder

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

John Doe

Codetic

Keuken Aanrecht JBMeubelmakers
Keuken JB Meubelmakersjpg

De verschillende mogelijkheden voor lades

Voor het maken van lades wordt veel gebruik gemaakt van strakke metalen ladesystemen. Het is echter ook mogelijk om de lades te vervaardigen uit mdf met eiken- of notenfineer. Ook kunnen we lades maken uit massief Amerikaans notenhout en met gebruik van traditionele houtverbindingen.

Inbouw van elektra en sanitair

Indien gewenst kunnen we ook de inbouw van elektra verzorgen. Zo kan er bijvoorbeeld verlichting in de kast worden gemaakt, of een sfeerhaard. Ook kunnen we apparatuur zoals een televisie of speakers in de kast verwerken. En bij een badkamermeubel of pantry kunnen we een kraan en spoelbak leveren en inbouwen.

Stoffering

Ook het verwerken van gestoffeerde delen in een meubel behoort tot de mogelijkheden. Om zitmeubels te maken, maar ook voor decoratieve doeleinden. We werken hiervoor samen met ervaren meubelstoffeerders die een breed assortiment aan kwaliteitsmaterialen hanteren.

Hoe wij werken

Om te zorgen dat de productie en plaatsing van jouw meubel zo soepel mogelijk verlopen is het belangrijk dat de planning en communicatie goed zijn. Daarom werken we volgens een overzichtelijk proces waarin elke stap duidelijk is.

Elk project begint bij de aanvraag van een klant. Vaak hebben klanten zelf al ideeën over hoe hun meubel er uit moet gaan zien. Sommige klanten hebben voorbeelden of een moodboard, anderen hebben zelfs al een compleet ontwerp van een architect of designer.

Wanneer nodig werken we samen met verschillende ontwerpers die voor een uniek ontwerp van jouw keuken kunnen zorgen.

Aan de hand van de voorbeelden, ideeën of een ontwerp geven we een prijsindicatie af. Hierbij geven we duidelijk aan wat onze uitgangspunten zijn en welke zaken er wel- en niet inbegrepen zijn. Past onze indicatie binnen uw wensen en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak bespreken we jouw meubel tot in detail; de materialen, afwerkingen, maatvoeringen, planning. Alles dat jij wilt weten om met vertrouwen opdracht te kunnen geven en alles dat wij moeten weten om een definitieve offerte en de 3D-tekening te kunnen maken.

Bij akkoord starten we met het opnemen van de exacte maatvoeringen. En exact is tot op de millimeter nauwkeurig, want alles moet precies passen. Vervolgens wordt elk onderdeel van de meubel uitgetekend en kunnen we de materialen bestellen.

Wanneer de materialen binnen zijn produceren we alle onderdelen in onze werkplaats. Daarna zetten we het meubel, in onze werkplaats, in elkaar. Zo weten we zeker dat alles klopt. Nadat je een foto van ons hebt ontvangen gaat eventueel spuitwerk naar de spuiterij.

Dan is alles klaar voor de montage bij jou thuis. We stemmen goed af met een eventuele aannemer, loodgieter en elektricien wanneer we het meubel kunnen plaatsen. En wanneer dat is gebeurd zorgen onze monteurs dat al het afval weer mee terug gaat en maken we de ruimte schoon voor de oplevering.

InfographicJB

Ook een speciaal meubel? Vraag vandaag nog een prijsindicatie aan!