Over ons

Echt vakmanschap voor een echt persoonlijke keuken, kast of meubel van hoge kwaliteit.

Over ons

Echt vakmanschap voor een echt persoonlijke keuken, kast of meubel van hoge kwaliteit.

Jelle Blank

Jelle Blank is afgestudeerd als scheepstimmerman op het Hout- en meubileringscollege in Amsterdam. In de loop van zijn jarenlange ervaring als meubelmaker en jachtbouwer en heeft hij zijn vaardigheden en vakmanschap ontwikkeld tot een hoog niveau.

‘Het mooiste in een project is om alles kloppend te maken. Nerven die doorlopen over verschillende delen van een meubel, perfect sluitende houtverbindingen, exact passende aftimmering. Echt van die punten die vakwerk onderscheiden van als dat standaard spul.’

Jelle geniet van zijn werk. De afwisseling in het werk en het materiaalgebruik, dat je na alle voorbereiding en werk dat je erin steekt dan uiteindelijk een mooi stuk hebt gemaakt, maar vooral van het verschil dat jouw keuken of meubel dan maakt voor jouw klanten, in hun woning.

jelleblank2
JBMeubelmakers JelleBlank
Houtbewerken JBMeubelmakers
JB Meubelmakers Jelle

Hoe wij werken

Om te zorgen dat de productie en plaatsing van jouw project zo soepel mogelijk verlopen is het belangrijk dat de planning en communicatie goed zijn. Daarom werken we volgens een overzichtelijk proces waarin elke stap duidelijk is.

Elk project begint bij de aanvraag van een klant. Vaak hebben klanten zelf al ideeën over hoe hun keuken, kast of meubel er uit moet gaan zien. Sommige klanten hebben voorbeelden of een moodboard, anderen hebben zelfs al een compleet ontwerp van een architect of designer. Wanneer nodig werken we samen met verschillende ontwerpers die voor een uniek ontwerp kunnen zorgen.

Aan de hand van de voorbeelden, ideeën of een ontwerp geven we een prijsindicatie af. Hierbij geven we duidelijk aan wat onze uitgangspunten zijn en welke zaken er wel- en niet inbegrepen zijn. Past onze indicatie binnen uw wensen en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak bespreken we jouw project tot in detail; de materialen, afwerkingen, maatvoeringen, planning. Alles dat jij wilt weten om met vertrouwen opdracht te kunnen geven en alles dat wij moeten weten om een definitieve offerte en de 3D-tekening te kunnen maken.

Bij akkoord starten we met het opnemen van de exacte maatvoeringen. En exact is tot op de millimeter nauwkeurig, want alles moet precies passen. Vervolgens wordt elk onderdeel van de meubel uitgetekend en kunnen we de materialen bestellen.

Wanneer de materialen binnen zijn produceren we alle onderdelen in onze werkplaats. Daarna zetten we de keuken, kast of meubel in onze werkplaats, in elkaar. Zo weten we zeker dat alles klopt. Nadat je een foto van ons hebt ontvangen gaat eventueel spuitwerk naar de spuiterij.

Dan is alles klaar voor de montage bij jou thuis. We stemmen goed af met een eventuele aannemer, loodgieter en elektricien wanneer we kunnen plaatsen. En wanneer dat is gebeurd zorgen onze monteurs dat al het afval weer mee terug gaat en maken we de ruimte schoon voor de oplevering.

Wil jij echt maatwerk? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende prijsindicatie aan!

JelleBlankinactie
placeholder

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

John Doe

Codetic