Haardmeubel op maat laten maken

Een haard in je woonkamer geeft sfeer en heeft een warme uitstraling. Maar het neemt ook veel ruimte in. Wij maken haardmeubelen op maat zodat deze ook bijvoorbeeld als tv meubel kan dienen.

Een elektrische haard of een gashaard, zelfs een open haard is mogelijk. Een nieuwe haardmeubel op maat wordt volledig gemaakt naar jullie wensen.

Wij geven passend advies over de mogelijkheden, materialen (zoals natuursteen, massief eiken en andere verschillende materialen), bekijken de beschikbare ruimte en maken een passend advies.

pexels max vakhtbovych 6758771

Haardmeubel op maat laten maken

Een haard in je woonkamer geeft sfeer en heeft een warme uitstraling. Maar het neemt ook veel ruimte in. Wij maken haardmeubelen op maat zodat deze ook bijvoorbeeld als tv meubel kan dienen.

Een elektrische haard of een gashaard, zelfs een open haard is mogelijk. Een nieuwe haardmeubel op maat wordt volledig gemaakt naar jullie wensen.

Wij geven passend advies over de mogelijkheden, materialen (zoals natuursteen, massief eiken en andere verschillende materialen), bekijken de beschikbare ruimte en maken een passend advies.

TV meubel met haard laten maken

Wij als meubelmaker ontwerpen, realiseren en plaatsen je maatwerk haardmeubel volledig. Door de haard te combineren met de TV ontstaat er een wandmeubel in je huiskamer die perfect past.

Wij houden rekening met je huidige interieur, nissen, televisie formaat en natuurlijk opbergruimte. Wij gebruiken de beste materialen van de beste kwaliteit om je droom meubel voor in de woonkamer te realiseren.

Je ziet steeds vaker elektrische haarden in de woonkamer. Dit komt omdat het vuur steeds realistischer wordt en er geen rookkanaal nodig is. Zo kun je de haard overal plaatsen, geeft geen hitte af maar geeft wel de gewenste sfeer.

Een haardmeubel met TV is een echter blikvanger voor je huiskamer!

Maatwerk meubel met haard

Wij denken graag mee om een kast te maken die op maat past. Met onze ervaring kunnen adviseren over de indeling, opstelling van de woonkamer, kleuren, lades, en afwerking. Zo realiseren wij een haardmeubel van je dromen!

Met maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij maken naast haardmeubelen ook andere maatwerk meubels en maatwerk keukens.

De hoogste kwaliteit wordt door vakmensen gerealiseerd. Wij ontwerpen, verzorgen de montage en alles is op maat gemaakt in onze werkplaats.

Tv meubel op maat laten maken

Advies maatwerk haardmeubel

Wil jij een haardmeubel op maat laten maken? Neem gerust contact op. Wij komen graag langs om je te inspireren, advies te geven en een vrijblijvende offerte te maken.

Prijsindicatie
Beschrijf wat je ongeveer wilt en wat de maten moeten worden. Hoe meer details je geeft, hoe beter voor een prijsindicatie.
We nemen mogelijk contact op voor aanvullende vragen.
Maximaal 3 foto's. Maximaal 2MB per foto.
Inloopkast

Wat komt er kijken bij het maken van jouw haardmeubel op maat?

Om een maatwerk haardmeubel te produceren maken we gebruik van verschillende technieken en materialen.

Hoe maken we een haardmeubel?

Voor kastdelen wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten plaatmateriaal met een afwerklaag. Er kan hierbij gekozen worden voor MDF plaatmateriaal met een melamine of fineer toplaag. Melamine is een harde kunststof afwerking die in het wit, grijs of zwart te krijgen is. Fineer is een afwerking met een dun laagje hout. Ook kunnen we meubels maken uit massief hout en met gebruik van traditionele houtverbindingen. Andere opties zijn spaanplaat met melamine, of berken multiplex met HPL. HPL is een een dikke kunststof afwerking die in talloze kleuren en decors verkrijgbaar is.

De afwerklaag bij dergelijke platen zit alleen op het oppervlak; de kopse kanten van een plaat worden afgewerkt met kantenband. Dit is een smalle kunststof band, in bijpassende kleur of decor, die we machinaal op de kopse kanten van elke plaat verlijmen.

Alle onderdelen van het meubel worden op maat gezaagd. Met een computergestuurde bovenfrees worden alle benodigde gaten en sparingen uitgefreesd en vervolgens worden, bij gebruik van plaatmateriaal, de kopse kanten afgeplakt.

Wanneer de onderdelen gereed zijn zetten we de kast in elkaar. We gebruiken hiervoor lamello’s (kleine houten schijfjes), houtlijm en schroeven. Op deze manier maken we stevige verbindingen die van buitenaf niet zichtbaar zijn.

JelleBlankinactie
JB Meubelmakers Jelle
placeholder

Voeg hier een beschrijving van de aanbeveling toe. Bewerk en plaats je eigen tekst.

John Doe

Codetic

wandkast
IMG 0266

De verschillende mogelijkheden voor lades

Voor het maken van lades wordt veel gebruik gemaakt van strakke metalen ladesystemen. Het is echter ook mogelijk om de lades te vervaardigen uit mdf met eiken- of notenfineer. Ook kunnen we lades maken uit massief Amerikaans notenhout en met gebruik van traditionele houtverbindingen.

Inbouw van elektra en sanitair

Indien gewenst kunnen we ook de inbouw van elektra verzorgen. Zo kan er bijvoorbeeld verlichting in de kast worden gemaakt, of een sfeerhaard. Ook kunnen we apparatuur zoals een televisie of speakers in de kast verwerken. En bij een badkamermeubel of pantry kunnen we een kraan en spoelbak leveren en inbouwen.

Stoffering

Ook het verwerken van gestoffeerde delen in een meubel behoort tot de mogelijkheden. Om zitmeubels te maken, maar ook voor decoratieve doeleinden. We werken hiervoor samen met ervaren meubelstoffeerders die een breed assortiment aan kwaliteitsmaterialen hanteren.

Hoe wij werken

Om te zorgen dat de productie en plaatsing van jouw meubel zo soepel mogelijk verlopen is het belangrijk dat de planning en communicatie goed zijn. Daarom werken we volgens een overzichtelijk proces waarin elke stap duidelijk is.

Elk project begint bij de aanvraag van een klant. Vaak hebben klanten zelf al ideeën over hoe hun meubel er uit moet gaan zien. Sommige klanten hebben voorbeelden of een moodboard, anderen hebben zelfs al een compleet ontwerp van een architect of designer.

Wanneer nodig werken we samen met verschillende ontwerpers die voor een uniek ontwerp van jouw keuken kunnen zorgen.

Aan de hand van de voorbeelden, ideeën of een ontwerp geven we een prijsindicatie af. Hierbij geven we duidelijk aan wat onze uitgangspunten zijn en welke zaken er wel- en niet inbegrepen zijn. Past onze indicatie binnen uw wensen en mogelijkheden? Dan maken we graag een afspraak bij jou thuis.

Tijdens deze afspraak bespreken we jouw meubel tot in detail; de materialen, afwerkingen, maatvoeringen, planning. Alles dat jij wilt weten om met vertrouwen opdracht te kunnen geven en alles dat wij moeten weten om een definitieve offerte en de 3D-tekening te kunnen maken.

Bij akkoord starten we met het opnemen van de exacte maatvoeringen. En exact is tot op de millimeter nauwkeurig, want alles moet precies passen. Vervolgens wordt elk onderdeel van de meubel uitgetekend en kunnen we de materialen bestellen.

Wanneer de materialen binnen zijn produceren we alle onderdelen in onze werkplaats. Daarna zetten we het meubel, in onze werkplaats, in elkaar. Zo weten we zeker dat alles klopt. Nadat je een foto van ons hebt ontvangen gaat eventueel spuitwerk naar de spuiterij.

Dan is alles klaar voor de montage bij jou thuis. We stemmen goed af met een eventuele aannemer, loodgieter en elektricien wanneer we het meubel kunnen plaatsen. En wanneer dat is gebeurd zorgen onze monteurs dat al het afval weer mee terug gaat en maken we de ruimte schoon voor de oplevering.

InfographicJB

Ook een speciaal meubel? Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsindicatie aan!